28 de maig 2011

Jesus Garcia podria abandonar la política per a dedicar-se a la colombicultura semiprofessional.

L'ex-mestre, ex-regidor del Bloc, ex-president de la Junta Local Fallera i ara novament regidor però esta vegada pel Psoe podria abandonar de nou la política per a dedicar-se a la cria de coloms de alta competició:-"es l'únic que em falta, bo també estan els moros i cristians, la setmana santa i el PP però temps al temps... per ara la meua prioritat van a ser els coloms, es el que mes em motiva en estos moments, vull guanyar algun campionat, perquè en esta ultima aventura, en la que m'he embarcat, m'he quedat un poc despagat".

27 de maig 2011

La acadèmia valenciana de la llengua valenciana i en valencià, premiarà a Orengo, ex-alcalde de Gandia, per seua aportació a la lingüística mundial al us magistral del recurs literari.

L’ex-alcalde Orengo va comparèixer ahir en roda de premsa per a expressar la seua gratitud pel premi i ens va premiar amb un altre magistral discurs, a on en tan sols una mateixa frase condensa tres idees principals del seu nou projecte: - “Jo no vaig a ser oposició, sinó alternativa al govern i em quede ací per a treballar per la ciutat, si es produeix una oferta com a diputat, l’estudiaré i faré el que més em convinga”
Que una vegada analitzades pel nostre equip de especialistes en literatura i encreuats, es podria traduir mes o menys així: -“em fot l’hòstia que m’he pegat, no vaig a mostrar-ho en públic i si em donen un càrrec en un altre lloc, me’n vaig i en pau.”

El president de l’acadèmia fent entrega del guardó a l’ex-alcalde

26 de maig 2011

Els militats de Plataforma de Gandia traslladen a Fernando Mut i les seues pertinences un nou despatx al extraradi de la ciutat

Els militats del partit Plataforma de Gandia, altrament conegut com la estrella fugaç de Gandia traslladen al seu líder Fernando Mut, fins unes noves dependències, més acordes amb el seu nou pes electoral a la ciutat – “Lo que ha fallat es que no hem sabut vendre el nostre missatge perquè, el nostre partit no és ni de dretes ni d’esquerres, ni dels blaus ni dels rojos, ni carn ni peix... és de Gandia: com la Col·legiata o les mongetes clarisses...” ha manifestat el líder mentre passava per una revolta.

El PP afirma que la Universitat d’Estiu, no canviarà substancialment, però passarà anomenar-se universitat primavera-verano fashion week of Gandia.

La nova passarel·la de moda, antigament anomenada Universitat d’Estiu de Gandia, tindrà com a ponents principals a la model Martina Klein, que impartirà el seminari  “moda y interpretación”, la model Bar Rafaeli exposarà les seua ponència “La nueva moda palestino-isrealí” i la model Gisele Bündchen que conjuntament amb el director de el certamen Joan del Alcázar, analitzaran l’espinós tema : “Brasil i la moda tropical, desafecciones de los brasileños por las prendas de pana i la lana”.
Entre les actuacions nocturnes més destacades d'enguany actuarà: Xavi Castillo, Lenny Kravitz, Al Tall, Norma Duval i Mari Carmen y sus muñecos.

25 de maig 2011

Les temperatures podrien arribar hui fins els 70 graus a l’ombra, Gandia esta afrontant una onada d'inmensa calor entre el conformisme i l'alegria.

La temperatura està més alta que mai, i podria arribar als 50 o 70 graus. Les calorades que s’estan produint, després d’eleccions, en la casa del poble dels socialistes gandians i la crema massiva de papers secrets en l’Excel•lentissim Ajuntament de Gandia podria provocar un rècord històric d’altíssimes temperatures que podrien fins i tot portar a l’ombra, a algú, durant molt i molt de temps.

El ecologista i campió mundial d’acrobàcies Joan Francesc Peris tractarà ara de formar una banda de cornetes i tambors per a participar en les festes de l'Ajuntament de Gandia.

El més insigne ecologista, pacifista i trapezista de la Safor, Joan Francesc Peris ha declarat: -“ fa dos anys que alguns militants del meu partit i jo mateix ...assagem amb la corneta entre Senill i Borró, la Marjal i Marxuquera, i crec que ara que tinc més temps lliure, és el moment de donar el pas definitiu i fer una autèntica banda”. Joan Francesc ha declinat fer més declaracions als periodistes, sobre la pregunta; si era una maniobra per a cridar la atenció, i sols ha manifestat que volia que el respectaren com ell respecta als demés, i que li deixaren en pau perquè només està seguint les seues conviccions i ara li apetia fer això.

Orengo presenta el projecte del nou traçat del tramvia mentre algú li recorda que ja no és Alcalde i què tanque la porta quan isca.

Uns quans minuts de silenci, molt incòmodes, s'han produït hui a la sala de premsa de l’Ajuntament de Gandia. Orengo ha explicat el nou traçat del tramvia i la seua aposta per a la Gandia del 2125, fins que algú li ha recordat a que havia d’abandonar la cadira a on estava sentat perquè no li tocava fer la roda premsa del Sr. Alcalde perquè el Sr. Alcalde és un altre.

23 de maig 2011

El Nou Govern de PP a Gandia llevarà els sillins del servici de bicicletes per considerar-los innecessaris i incoherents amb la seua política

- "Retallar el gasto és necessari, nosaltres no volem entrar en absurdes revenjes" ha dit Torró, mentre accedia al despatx oficial amb una vintena d'operaris que havia contractat per a servicis de fumigació i desratització.
- "flita, flita per baix les taules que segur que encara estan amagats" comentava amb certa excitació el líder popular.