07 de juny 2011

L’alcalde i l’Abad de Gandia presenten el nou cicle de pel•lícules bíbliques del Cinepot

El nou cicle de pel·lícules bíbliques i cristianes vol transmetre els valors de la nova Gandia, un sospir d’aire fresc i renovat en la cultura gandiana, tan acomodada i apoltronada en les seues intel·lectualitats endogàmiques d’esquerres. Les pel·lícules, totes elles de reconegut prestigi, que tractaran temes cristians i bíblics,  faran un recorregut per la vida de Jesús de Nazaret i altres personatges més importants inclú,  en la religió catòlica apostòlica romana i valenciana.
Pel·lícules com: La Pasión de Cristo,  Jesús de Nazaret, La túnica sagrada, Los diez mandamientos, la portentosa vida del Pare Vicent i el Virgo de Visanteta. Totes elles de profund sentir i fervor religiós, formaran el corpus per a configurar la nova cultura gandiana.
“Les projeccions es realitzaran al Teatre Serrano com es habitual però també com a novetat es projectaran a les escoletes municipals de 0 a 3 anys de Gandia de manera obligatòria i diària per a que els més menuts vagen aprenent lo que es bo i lo que és roïn, i a qui votar”  - ha dit l’alcalde.
L'abad de Gandia, amb l'ajuda de protecció civil, en el pont de la fira un dia de pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada