01 de juny 2011

Un home ha sigut detingut hui i passarà a disposició judicial per intentar alterar la recepta original de la genuïna Fideuà de Gandia en el mític concurs de la ciutat.

El desagradable succés s’ha produït durant el afamat concurs de la Fideuà de Gandia, a on un cuiner, d’un prestigiós restaurant de la Safor, ha volgut alterar la recepta de manera premeditada i deliberada. El cuiner a reproduït la recepta al peu de la lletra però en el moment de tirar els fideus ha intentat posar arròs. Afortunadament un assessor del PSOE, que encara estava cobrant de l’Ajuntament,  l’ha vist i s’ha llançat contra ell amb rapidesa, aconseguint impedir-ho.
 El cuiner ha manifestat, mentre el traslladaven emmanillat, a la comissaria: -“se’m va ocórrer que com que com feia tant de temps que governava el PSOE i ara havia canviat el PP, vaig voler fer una innovació, fer una gracia i trencar al l’ortodòxia fideuera gandiana, jo volia fer-ho per bé...”.
Una gracia que li podia eixir ben cara, perquè segons l’última normativa municipal, alterar o modificar qualsevol aspecte de la Fideuà, els Borja o les verbenes de la Fira i Festes, pot estar penat, amb fins 50 anys de desterrament i amputacions, parcials, d’alguns membres del cos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada